Copper inside kirurginen suu-nenäsuojain (1 × 1kpl)

Uutuus
17,65 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1kpl
Tuotenumero (Muu) 9293864

Markkinoija

Adesso Nutraceuticals Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Vähentää käyttäjän tartuntariskiä. Materiaali on pehmeä ja miellyttävä ja maskin läpi on helppo hengittää. Kuparihiukkaset säilyttävät aktiivisuutensa eivätkä menetä tehoaan käytössä. Hygieeninen.

Käyttötarkoitus:

 Copper Inside suu-nenäsuojain on tarkoitettu suojaamaan terveydenhuollon henkilöstöä, potilaita ja käyttäjiä viruksilta ja bakteereilta. Suojaimen tulee peittää nenä ja suu. Tuote suojaa käyttäjää mahdollisesti saastuneilta nesteroiskeilta hoitotoimenpiteiden aikana ja estää myös ilmassa olevien partikkeleiden hengittämistä. CMA/CNAS-akkreditoidussa laboratoriossa tehdyn tutkimuksen mukaan, 30 tunnin hengitysstimulaation jälkeen suu-nenäsuojusten suorituskyky on pysynyt lähes ennallaan: BFE>97% ja hengitysvastus <45 Pa/cm2. Jos käytät suojainta pidempään, huomaa, että suojaimen suojausteho saattaa heiketä.

Materiaali:

Maski koostuu kolmesta (3) kerroksesta:
• Sisin kerros A: Polypropyleeni (PP)-kehrätty, kuparioksidia sisältävä sidoskuitukangas
• Välikerros B: PP- sulapuhallettu kuitukangas (suodatinkerros)
• Uloin kerros C: PP-kehrätty, kuparioksidia sisältävä sidoskuitukangas

Tekniset tiedot:

CE

FDA

Huomioitavaa:

Ei kupariallergisille.

Säilytys:

Suojamaskin säilytyksessä huomioitavaa:
Säilytyslämpötila alle 50 °C Kosteusolosuhteet: Alle 80% Säilytettävä puhtaassa, viileässä, kuivassa ja hyvin ilmastoidussa tilassa, jossa ei ole syövyttäviä kaasujaSäilytettävä erillään avotulesta. Vältettävä pölyä ja kaasuja.

Väri:

Kupari värjää maskin persikanväriseksi. 

Muut tiedot:

Käännä suojain siten, että korvasilmukkakiinníkkeet ovat ulospäin. Käännä suojain siten, että nenäsovitin osoittaa ylöspäinPaina sovitin peittämään nenä tiukasti. Maskin tulee peittää suu ja nenä. Nenän ja leuan ympärillä ei saa olla aukkoja. Maskin tulee olla tiiviisti ihoa vasten. Muotoile tarvittaessa.
Mikäli käytön aikana maski aiheuttaa ihoärsytystä, vaihda maski tai lopeta sen käyttö. Älä käytä maskia, jos se on repeytynyt, ei pysy paikallaan tai on muulla tavalla vaurioitunut, koska tämä voi vaikuttaa suojauksen tehokkuuteen. Ei vesipesua Ei valkaisua. Ei silitystä.