Copper inside kirurginen suu-nenäsuojain (1 × 5kpl)

Uutuus
75,40 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 5kpl
Tuotenumero (Muu) 9293886

Markkinoija

Adesso Nutraceuticals Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Vähentää käyttäjän tartuntariskiä. Materiaali on pehmeä ja miellyttävä ja maskin läpi on helppo hengittää. Kuparihiukkaset säilyttävät aktiivisuutensa eivätkä menetä tehoaan käytössä. Pitkäikäinen, ekologinen, edullinen käytössä.

Käyttötarkoitus:

Copper inside, kuparia sisältävä kirurginen suu-nenäsuojain on tarkoitettu suojaamaan terveydenhuollon henkilöstöä, potilaita ja käyttäjiä. Maskin tulee peittää nenä ja suu, jotta se suojaa käyttäjää infektiotauteja aiheuttavilta viruksilta ja bakteereilta. Tuote estää myös ilmassa olevien organismien leviämisen sekä suojaa käyttäjää mahdollisesti saastuneilta nesteroiskeilta hoitotoimenpiteiden aikana.

Materiaali:

Maski koostuu kolmesta (3) kerroksesta:
• Sisin kerros A: Polypropyleeni (PP)-kehrätty, kuparioksidia sisältävä sidoskuitukangas
• Välikerros B: PP- sulapuhallettu kuitukangas (suodatinkerros)
• Uloin kerros C: PP-kehrätty, kuparioksidia sisältävä sidoskuitukangas

Tekniset tiedot:

Kuparioksidilla päällystetyt hengityssuojaimet saattavat merkittävästi vähentää SARS-CoV-2 ristikontaminaatio riskiä (Artikkeli: MedCu Technologies https://orcid.org/0000-0001-6170-5344)

“Hengityssuojainten käyttö on yleisesti hyväksytty merkitykselliseksi COVID-19 taudin torjunnassa. Kuitenkin niin sairastuneet kuin oireettomanakin säilyneet SARS-CoV-2-viruksen infektoimat henkilöt tartuttavat sen maskiin, ja virus voi pysyä elinkelpoisena maskien pinnalla jopa useita päiviä. Vaikka tavalliset hengityssuojaimet ovat kertakäyttöisiä, kuluttajat saattavat käyttää niitä kuitenkin toistuvasti, eikä niitä hävitetä oikein. Maskeja kosketellaan useasti käytön, uudelleenkäytön ja hävittämisen yhteydessä, mikä voi lisätä infektio- ja tartuntariskiä.

Tutkimuksessa valmistettiin N95- ja kirurgisia maskeja, joissa uloimman kerroksen kuitukangas kyllästettiin kuparioksidi-mikropartikkeleilla. Maskit alensivat infektoivan SARS-CoV-2:n viruksen pitoisuutta yli 99,9 %:lla 1 minuutin kuluessa kosketuksesta. Määritykset tehtiin TCID50- ja PCR-analyyseillä, määrittämällä infektoivien virusten pitoisuutta. Maski, joka poistaa SARS-CoV-2-viruksen infektiokyvyn muutamassa minuutissa, voi merkittävästi vähentää viruksen leviämistä ja tartuntoja.” lue koko artikkeli tästä linkistä. Käännös Copper-oxide impregnated masks – significantly reduce Covid-19 cross-contamination_ FI

Lue lisää tuotteesta tästä linkistä. Kupari_Maski_esite_FI 3.9.2020
CE-sertifikaatti Dokumentti_9947_CE
TUV-sertifikaatti Dokumentti_ 9946 TUV

Käännös Copper-oxide impregnated masks – significantly reduce Covid-19 cross-contamination_ FI

Copper-oxide impregnated masks – significantly reduce Covid-19 cross-contamination_ENG

Huomioitavaa:

Ei kupariallergisille.

Säilytys:

Suojamaskin säilytyksessä huomioitavaa:
Säilytyslämpötila alle 50 °C Kosteusolosuhteet: Alle 80% Säilytettävä puhtaassa, viileässä, kuivassa ja hyvin ilmastoidussa tilassa, jossa ei ole syövyttäviä kaasujaSäilytettävä erillään avotulesta. Vältettävä pölyä ja kaasuja.

Väri:

Kupari värjää maskin persikanväriseksi. 

Muut tiedot:

Käyttöohje
Käännä suojain siten, että korvasilmukkakiinníkkeet ovat ulospäin. Käännä suojain siten, että nenäsovitin osoittaa ylöspäinPaina sovitin peittämään nenä tiukasti. Maskin tulee peittää suu ja nenä. Nenän ja leuan ympärillä ei saa olla aukkoja. Maskin tulee olla tiiviisti ihoa vasten. Muotoile tarvittaessa.
Mikäli käytön aikana maski aiheuttaa ihoärsytystä, vaihda maski tai lopeta sen käyttö. Älä käytä maskia, jos se on repeytynyt, ei pysy paikallaan tai on muulla tavalla vaurioitunut, koska tämä voi vaikuttaa suojauksen tehokkuuteen Maskia voidaan käyttää niin kauan kuin se on ehjä. Ei vesipesua Ei valkaisua. Ei silitystä. Kuivatettava litteänä.

AVAIN OMINAISUUDET
? Suojaa myös käyttäjäänsä. Vähentää tartuntariskiä.
? Materiaali on pehmeä ja miellyttävä ja maskin läpi on helppo hengittää.
? Kuparihiukkaset säilyttävät aktiivisuutensa eivätkä menetä tehoaan käytössä.
? Israelilainen tutkimus ja kehitystyö sekä patentointi.
? CE hyväksytty (IIR, EN 14683). FDA hyväksytty.
? Antaa paremman suojan.
? Käytössä edullisempi.
? Maski on steriili, hajuton ja mukava käyttää.
? Maski on itse steriloituva kuparin ansiosta.

HYÖDYT
? Pitkäaikainen käyttö, niin kauan kuin maski on fyysisesti ehjä, ei reikiä.
? Samat kuparihiukkaset jatkavat uusien virusten torjumista menettämättä tehoaan.
? Ei enää kalliita, kivuliaita ja tehottomia hengityssuojain kokemuksia.
? Ei enää iho-onglemia, kupari inaktivoi ei toivotut baketeerit.
? Ekologinen, pitkä käyttöikä, samassa käyttöajassa käyttäisit kymmeniä maskeja kun nyt pärjäät yhdellä maskilla.