Kotitesti Covid-19 (Sars-CoV-2) AIM-X (1 kpl)

3,90 €
3,90 € / kpl

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 kpl
Tuotenumero (Muu) 797637

AIM-X Antigeenipikatesti (Newgene) koronapikatesti on tarkoitettu akuutin Covid-19-taudin poissulkemiseksi. Luotettava ja helppokäyttöinen AIM-X Antigeenipikatesti (Newgene) on tarkoitettu itse tehtäväksi. Testi antaa testituloksen jo 15 minuutissa. Testi tehdään nenän etuosasta otettavasta näytteestä SARS CoV-:n nukleokapsidiantigeenin havaitsemiseksi. Antigeenitestit tunnistavat tartunnan parhaiten, kun oireiden alkamisesta on kulunut korkeintaan 5 päivää.

  • Nopea, helppo koronapikatesti antaa tuloksen jo 15 minuutissa
  • Soveltuu sekä oireettomien, että oireellisten testaamiseen
  • Testin näytteenotto on helppoa ja kivutonta – testinäyte otetaan nenän etuosasta.
  • AIM-X Antigeenipikatesti (Newgene) koronatesti on tarkoitettu itse tehtäväksi, tulos on luotettava, testi antaa oikean tuloksen yli 98 % todennäköisyydellä. (Sensitiivisyys 97,1 % & spesifisyys 99,2 % (nasaalinäyte). Oireiset potilaat.)
  • Mukana suomen- ja ruotsinkieliset käyttöohjeet
  • CE 1434

On hyvä muistaa, että mikään testi ei ole 100-prosenttisen varma. Testistä voi saada väärän negatiivisen tai väärän positiivisen tuloksen. Tästä syystä on tärkeää, että noudatat Käyttöohjeessa olevan Testitulosten tulkinta -otsikon alla annettuja ohjeita.

Jos sinulla on koronatartuntaan sopivia oireita, suosittelemme, että menet tarvittaessa ammattilaisten tekemään maksuttomaan koronatestiin ja pysyt muuten kotona.

Kotitesti ei korvaa terveydenhuollossa tehtävää koronatestiä. Kotitestin tulosten perusteella ei tehdä hoitopäätöksiä eikä vapauteta tartuntatautilääkärin määräämästä eristyksestä tai karanteenista.


Pakkaus sisältää:

1 Testikasetti

1 Uuttoliuosputki

1 kertakäyttöinen näytepuikko

Käyttöohjeet


Lisätietoja kotitesteistä saat THL:n verkkosivulta tästä linkistä