Kotitesti Singclean (Covid-19) (1 kpl)

3,90 €
3,90 € / kpl

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 kpl
Tuotenumero (Muu) 797658

Singclean koronapikatesti on tarkoitettu akuutin Covid-19-taudin poissulkemiseksi. Luotettava ja helppokäyttöinen Singclean Antigeenipikatesti on tarkoitettu itse tehtäväksi. Testi antaa testituloksen jo 15 minuutissa. Nopea, itse tehtävä Singclean Antigeenipikatesti koronatesti on suunniteltu akuutin COVID-19-taudin toteamiseksi. Testi tehdään nenän etuosasta otettavasta näytteestä SARS CoV-:n nukleokapsidiantigeenin havaitsemiseksi. Antigeenitestit tunnistavat tartunnan parhaiten, kun oireiden alkamisesta on kulunut korkeintaan 5 päivää.

  • Soveltuu sekä oireettomien, että oireellisten testaamiseen
  • Testin näytteenotto on helppoa ja kivutonta – testinäyte otetaan nenän etuosasta.
  • Singclean Antigeenipikatesti koronatesti on tarkoitettu itse tehtäväksi, tulos on luotettava, testi antaa oikean tuloksen yli 99 % todennäköisyydellä. (Sensitiivisyys 97,99 % & spesifisyys 99,2 % (nasaalinäyte). Oireiset potilaat.)
  • Mukana suomen- ja ruotsinkieliset käyttöohjeet
  • CE 1434

On hyvä muistaa, että mikään testi ei ole 100-prosenttisen varma. Testistä voi saada väärän negatiivisen tai väärän positiivisen tuloksen. Tästä syystä on tärkeää, että noudatat Käyttöohjeessa olevan Testitulosten tulkinta -otsikon alla annettuja ohjeita.

Kotitesti ei korvaa terveydenhuollossa tehtävää koronatestiä. Kotitestin tulosten perusteella ei tehdä hoitopäätöksiä eikä vapauteta tartuntatautilääkärin määräämästä eristyksestä tai karanteenista.

Pakkaus sisältää:

1 Testikasetti

1 Uuttoliuosputki

1 kertakäyttöinen näytepuikko

Käyttöohjeet


Lisätietoja kotitesteistä saat THL:n verkkosivulta tästä linkistä