Bethover B12 Focus 100 tabl

22,70 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100tabletti
Tuotenumero (Muu) 3000015

Markkinoija

Oy Verman Ab

Purutabletti ajattelun, aivotoiminnan ja hermoston tueksi sekä päivittäisen B1- ja B12-vitamiinien, pantoteenihapon sekä C- ja E-vitamiinien saannin turvaamiseen.



Annostelu:

Yksi purutabletti päivässä.


Käyttötarkoitus:

Vireyteen, jaksamiseen ja ajattelun tueksi* sekä päivittäisen B1- ja B12-vitamiinien, pantoteenihapon sekä C- ja E-vitamiinien saannin turvaamiseen.* B1- ja B12-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaa. Pantoteenihappo (B5-vitamiini) edistää normaalia henkistä suorituskykyä. B12- ja C-vitamiinit sekä pantoteenihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.


Huomioitavaa:

Ravintolisä: Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Makeutettu sorbitolilla ja ksylitolilla. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), C-vitamiini, E-vitamiini (D,L-alfa-tokoferoliasetaatti), kalsium-D-pantotenaatti, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), B1-vitamiini, B12-vitamiini (syanokobalamiini), luontainen sitrusaromi.
Laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton, hiivaton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.