DEVISOL VEGE 20 MIKROG NIELTÄVÄ 200 TABL

Uutuus
23,76 €
990,00 € / KILOGRAM

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200tabletti
Tuotenumero (Muu) 9260160

Markkinoija

Orion Oyj

DeviSol Vege 20 mikrog on erityisesti vegaaneille ja kasvissyöjille kehitetty D3-vitamiinitabletti. Pienikokoinen, nieltävä tabletti on sokeriton, makeutus- ja aromiaineeton eikä se sisällä lainkaan eläinperäisiä aineosia. Tuotteessa käytetty D3-vitamiinin raaka-aine on peräisin leväkasveihin lukeutuvasta jäkälästä. Ei sisällä laktoosia tai maidon aineosia, hiivaa, gluteenia, soijaa tai liivatetta. 



Annostelu:

1 tabletti päivässä niellään riittävän nesteen kera. Suositeltu vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää 20 mikrog* D3-vitamiinia. *400 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

 

 


Käyttötarkoitus:

D-vitamiinin päivittäisen saannin varmistaminen.
D-vitamiinia suositellaan nykyisin koko väestölle lokakuusta maaliskuun loppuun, ja erityisen tärkeää se on alle 15-vuotiaille lapsille sekä odottaville ja imettäville äideille. Alle 18-vuotiaiden lasten tulisi saada D-vitamiinilisää ympäri vuoden.


Huomioitavaa:

Ravintolisä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

20 mikrog D3.

1 tabletti sisältää: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), kolekalsiferoli-(D3)valmiste, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.