MENOHOP STRONG 30 KAPS

27,31 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30kapseli
Tuotenumero (Muu) 2099562

Markkinoija

Midsona Finland Oy

Monipuolinen valmiste hormonitoiminnan tueksi vaihdevuosien aikana. Ei sisällä soijaa.



Annostelu:

Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Tuotetta ei tule käyttää raskauden aikana. Älä käytä jos sairastat tai olet sairastanut hormoniperäistä syöpää. Kerrothan gynekologillesi, että käytät valmistetta.


Käyttötarkoitus:

Tolonen Menohop Strong sisältää humalauutetta, B6-vitamiinia, sinkkiä ja D-vitamiinia. Tuote soveltuu parhaiten yli 50-vuotiaille naisille. Humalauute auttaa selviytymään vaihdevuosiin liittyvistä tuntemuksista, kuten kuumista aalloista, hikoilusta, levottomuudesta ja ärtyneisyydestä ja lisäksi se edistää hyvää unta. B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä. D-vitamiini edistää luuston pysymistä normaalina. Sinkki edistää ihon ja hiusten pysymistä normaaleina.
Soijaton.


Raskaus ja imetys:

Tuotetta ei tule käyttää raskauden aikana.


Ainesosaluettelo:

Humalauute (Humulus lupulus), hapettumisenestoaine (dikalsiumfosfaatti), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), sinkkibisglysinaatti, pyridoksiinihydrokloridi, kolekalsiferoli.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.