FAVORA RAUHOITTAVA KOSTEUSVOIDE 50 ML

20,86 €
417,20 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 9290806

Markkinoija

Orion Oyj

Kosteuttaa ja suojaa helposti reagoivaa ihoa sekä auttaa vahvistamaan ihon hydrolipidikalvoa.  Kevyt koostumus imeytyy hyvin ja auttaa pitämään ihon mattapintaisena. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.



Annostelu:

Levitetään aamuin illoin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle.


Käyttötarkoitus:

Rauhoittava kosteusvoide tuo iholle tutkitusti pitkäkestoista kosteutusta 24 tunnin ajan.* Se suojaa helposti reagoivaa ihoa sekä auttaa vahvistamaan ihon hydrolipidikalvoa. Kevyt koostumus imeytyy hyvin ja auttaa pitämään ihon mattapintaisena.
Voide sopii käytettäväksi aamuin illoin, tai vaihtoehtoisesti sitä voi käyttää vain päivävoiteena, sillä mattapinnan antavan ominaisuutensa vuoksi tämä on erinomainen meikinalusvoide.


Ainesosaluettelo:

Aqua (Water), Caprylic/Capric Glycerides, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Canola Oil, Cetyl Alcohol, C10-18 Triglycerides, Glycerin, Octyldodecanol, Propanediol, Jojoba Esters, Glyceryl Stearate, Niacinamide, Betaine, Peg-75 Stearate, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ceteth-20, Steareth-20, Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, Silica, Allantoin, Bisabolol, Sodium Gluconate, Sodium Lauroyl Lactylate, Gluconolactone, Biosaccharide Gum-1, Ceramide NP, Ceramide AP, Phytosphingosine, Cholesterol, Carbomer, Ceramide EOP



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.