FAVORA RAUHOITTAVA&KOSTEUTTAVA NAAMIO 75 ML

18,96 €
252,80 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 75ml
Tuotenumero (Muu) 9290828

Markkinoija

Orion Oyj

Täyteläinen, ihoa rauhoittava naamio auttaa palauttamaan sekä ylläpitämään ihon kosteustasapainoa, sillä se tuo iholle välitöntä ja pitkäkestoista kosteutusta 24 tunnin ajan.* Naamio hellii kuivaa ja ärtynyttä ihoa jättäen sen pehmeäksi ja hyvinvoivaksi. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.   *Kliininen tehotesti Dermscan 03/2020



Annostelu:

Naamiota levitetään runsaasti puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia. Ihoa ei tarvitse eikä kannatakaan huuhdella, vaan imeytymättä jäänyt naamio pyyhitään kasvopaperilla pois ja annetaan ihon nauttia naamion hyvää tekevistä ainesosista yön ajan.


Käyttötarkoitus:

Täyteläinen, ihoa rauhoittava naamio auttaa palauttamaan sekä ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Hellii kuivaa ja ärtynyttä ihoa jättäen sen pehmeäksi ja hyvinvoivaksi.


Huomioitavaa:

Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.


Ainesosaluettelo:

Aqua (Water), Canola Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Betaine, Panthenol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Saccharide Isomerate, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Bisabolol, Sodium Hydroxide, Allantoin, Sodium Gluconate, Sodium Lauroyl Lactylate, Xanthan Gum, Peg-8, Caprylyl Glycol, Biosaccharide Gum-1, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Biosaccharide Gum-2, Citric Acid, Sodium Citrate, Ceramide Np, Ascorbyl Palmitate, Ceramide AP, Phytosphingosine, Cholesterol, Carbomer, Glucose, Ascorbic Acid, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Ceramide EOP



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.