TOLONEN UBIKINON Q10 100 MG 180 KAPS

71,03 €
2367,67 € / KILOGRAM

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 180kapseli
Tuotenumero (Muu) 2096352

Markkinoija

Midsona Finland Oy

Vahva ubikinoni- ja B-vitamiiniyhdistelmä jaksamisen tueksi.



Annostelu:

Suositeltava vuorokausiannos: 1-2 kapselia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Käyttötarkoitus:

Tolonen Ubikinon Q10 + B-vitamiinit -tuotteella voi korvata ikääntymisen aiheuttamaa ubikinonin tuotannon vähenemistä. Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on vitamiinin kaltainen yhdiste, jota esiintyy elimistön kaikissa soluissa. Sen tuotanto vähenee voimakkaasti noin 30 vuoden iästä alkaen.
Tuote sisältää ubikinonin lisäksi B-vitamiineja, tiamiinia ja riboflaviinia, jotka edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Riboflaviini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tiamiini edistää sydämen ja hermoston normaalia toimintaa.


Ainesosaluettelo:

Auringonkukkaöljy, ubikinoni, liivate (nauta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), stabilointiaineet (kookosöljy, rasvahappojen mono- ja diglyseridit), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), tiamiinihydrokloridi, riboflaviini, värit (rautaoksidit).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.