MINISUN KALSIUM + D 20 MIKROG SITRUKSINEN (1 × 100purutabl)

15,86 €
88,11 € / kg

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100purutabl
Tuotenumero (Muu) 2076602

Markkinoija

Oy Verman Ab

Lyhyt tuotekuvaus:

Minisun Luusto Kalsium + D3 sisältää kalsiumia ja D3-vitamiinia luuston hyvinvointiin. Kalsium on tärkeä luuston vahvistaja, jonka imeytymiseen tarvitaan D-vitamiinia. Lisäksi D-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä ja on tärkeä vitamiini lihasten ja hampaiden hyvinvointiin.  Minisun Kalsium + D3 -tuotteet maistuvat hyviltä, niissä on sopiva määrä kalsiumia ja hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Miedon sitruksen makuinen tuote, sisältää runsaasti kalsiumia (500 milligrammaa) ja 20 mikrogrammaa D3-vitamiinia. Hyvänmakuiset tabletit voit imeskellä, pureskella tai niellä.
Valmiste on maidoton, laktoositon, gluteeniton, soijaton, hiivaton ja liivatteeton. 

Käyttötarkoitus:

Kalsium-D3-vitamiinivalmiste luuston hyvinvointiin. 

Annostelu:

1 purutabletti päivässä. Tabletin voi pureskella tai imeskellä.

Ainesosaluettelo:

Kalsiumkarbonaatti, makeutusaineet (sorbitoli, sukraloosi), maltodekstriini (maissista), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), luontaiset aromit (appelsiini, sitruuna), kolekalsiferolivalmiste. Makeutettu sorbitolilla ja sukraloosilla. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Huomioitavaa:

Ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytetään huoneenlämmössä suojassa valolta ja kosteudelta. Ei lasten ulottuville.

Raskaus ja Imetys:

Sopii raskaana oleville ja imettäville.