MagneCit Magnesiumsitraatti+B6-vitamiini 100 purutabl

16,48 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100kpl
Tuotenumero (Muu) 9236004

Markkinoija

Decem Pharma Oy

MagneCit on ravintolisä, joka sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia sekä B6-vitamiinia. Sisältää hyvin liukenevaa ja imeytyvää kidevedetöntä magnesiumsitraattia (40% anhydraattia, 60% nonahydraattia) B6-vitamiini tehostaa magnesiumin imeytymistä Hyvänmakuinen purutablettiAnnostelu:

Aikuisille 1-2 purutablettia päivässä. Annos suositellaan jakamaan kahteen ajankohtaan imeytymisen optimoimiseksi. Suositeltu päiväannos sisältää magnesiumia 150 - 300 mg (40-80%*) ja B6-vitamiinia 1,5 - 3 mg (107-214 %*)
*prosenttia vertailuarvosta


Käyttötarkoitus:

Lisääntyneeseen magnesiumin tarpeeseen. MagneCit sopii erityisesti kuntoilijoille ja urheilijoille, ja fyysistä työtä tekeville.


Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeenmukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


Ainesosaluettelo:

Magnesiumsitraatti (nonahydraatti ja anhydraatti), makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli, stevioliglykosidit), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), appelsiiniaromi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini).Tutustu huolella pakkausselosteeseen.