Minisun Tähtihedelmä Monivitamiini 200 tabl

Tarjous
20,80 €
18,90 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 17,90 €
Säästät 1,90 €
171,82 € / KILOGRAM 189,09 € / KILOGRAM

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200tabletti
Tuotenumero (Muu) 2185379

Markkinoija

Oy Verman Ab

Minisun monivitamiinit ovat helppo tapa turvata vitamiinien ja hivenaineiden saanti ympäri vuoden. Minisun Monivitamiini Tähtihedelmä Junior on suomalaisille lapsille suunniteltu monivitamiinivalmiste. Se sisältää mm. D-vitamiinia, C-vitamiinia ja sinkkiä. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla. Minisun Monivitamiini Tähtihedelmä Junior on pienikoinen, tähden muotoinen purutabletti, jossa maistuu raikkaat päärynä, banaani ja persikka. Pieni purutabletti on helppo imeskellä tai pureskella. Tuote on gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton.



Annostelu:

1 purutabletti päivässä


Raskaus ja imetys:

Sopii raskaana oleville ja imettäville.


Huomioitavaa:

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna. Sisältää kosteudenpoistajan.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi), vitamiinit (C, niasiini, E, pantoteenihappo, tiamiini, riboflaviini, B6, foolihappo, biotiini, D3, B12), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen mono- ja digyseridit, kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, kasvirasvahapot), kivennäisaineet (sinkki, mangaani, jodi, seleeni), stabilointiaine (dikalsiumfosfaatti), luonnolliset hedelmäaromit. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.